Prejsť na hlavný obsah

Niečo vskutku výnimočné
Džínsy pre všetky typy postavy

Niečo vskutku výnimočné Džínsy pre všetky typy postavy
Džínsy pre všetky typy postavy983

Jednoducho buď sama sebou

Poď s nami oslavovať krásu a jedinečnosť každej z nás. Je skvelé cítiť sa sebavedome a vedieť, čo sa ti páči a čo ti svedčí. A ako ti v tom môže pomôcť, keď budeš poznať svoj typ postavy? Základ je vyberať si pohodlné a všestranné kúsky, ktorých kombináciou môžeš pozdvihnúť svoje prednosti. Či už máš postavu v tvare presýpacích hodín, v tvare obdĺžnika, obráteného trojuholníka, hrušky či jablka, u nás nájdeš dostatok inšpirácie na outfity, v ktorých budeš vyzerať úžasne a cítiť sa neopakovateľne príjemne.

Postava v tvare jablka

Ak máš štíhlejšiu spodnú časť tela a zaoblený stred, máš postavu v tvare jablka. Svoje línie môžeš podčiarknuť džínsami so stredne vysokým pásom v populárnom zvonovom strihu, klasickými širokými džínsami alebo džínsami s rovnými nohavicami. Takéto modely krásne zvýraznia tvoj driek i nohy. Zvonové džínsy v kombinácii s tričkom s dlhými rukávmi vytvárajú peknú harmóniu postavy od ramien až po členky. Zároveň ide o skvelý ležérny outfit na každý deň, ktorý môžeš ľahko pozdvihnúť elegantnými špicatými topánkami. Ak chceš ešte viac vystaviť na obdiv svoj driek, vyskúšaj kombináciu crop topu s rovnými džínsami, v ktorej sa budeš cítiť jedným slovom úchvatne.

Yasmin - Colour Gradient Denim Look
Yasmin - Classic Bootcut Look

Postava v tvare hrušky

Ak je oblasť bokov najširšou partiou tvojej postavy a máš skôr drobný trup, ide o postavu v tvare hrušky. Svoju siluetu môžeš vizuálne predĺžiť a zharmonizovať zdôraznením hornej časti tela. Pomôžu ti s tým práve džínsy, ktoré ti dokonale sadnú. Ako stvorená bude pre teba cool kombinácia rovných džínsov s vysokým pásom a mikiny s kapucňou so skráteným strihom alebo spojenie džínsov s nízkym pásom a širším strihom a minimalistickým ležérnym tričkom s dlhými rukávmi. Ak chceš dodať svojmu outfitu nádych moderného štýlu a dosiahnuť krásnu harmóniu proporcií, stav na obľúbené bootcut džínsy.

Mies - Light Bomber Jacket Look
Mies - Gray Longsleeve Denim Look
Exkluzívne kupóny v aplikácii pre teba!
Získaj -15% uvítací kupón pre nových zákazníkov aplikácie teraz!